Deli nasvet
Facebook Twitter Pinterest

OLJE ZA OBRAZ: ZAVEZNIK VSEH TIPOV KOŽE

Olje je bistvenega pomena za ravnovesje čisto vseh tipov kože. Tudi naše telo ga proizvaja (sebum), saj z njim oblikuje zaščitno bariero proti škodljivim dejavnikom iz okolja in vzdržuje raven vlage tako, da preprečuje uhajanje vode iz kože. Pa vendar lahko hidrolipidno ravnovesje ogrozijo različni dejavniki, kot je uporaba preveč agresivnih kozmetičnih izdelkov. Poleg tega se količina sebuma, ki jo pridela telo, s staranjem naravno zmanjša, kar pospešuje dehidracijo in prispeva k prezgodnjemu staranju kože. Prav tu se olje za obraz izkaže za resničnega zaveznika, saj ekosistemu kože priskoči na pomoč pri ohranjanju ravnovesja.


M03 17 960x680 SERUM SKIN THERAPY 2023 10 10


M03 17 960x680 SERUM SKIN THERAPY 2023 10 05

OLJNI ČISTILEC: NEŽNO ČIŠČENJE KOŽE

Kako kožo temeljito očistiti in se znebiti vseh nečistoč, ne da bi jo poškodovali? Skrivnosti, ki jo Erborian dobro pozna, je korejsko dvojno čiščenje obraza, saj ta postopek zagotavlja sijočo in zdravo kožo! Najprej uporabite izdelek na osnovi olja, ki ciljno očisti povrhnjico, nato pa še gel (ali peno) na vodni osnovi, ki poskrbi za globinsko čiščenje.

Podrobneje si oglejmo čistilno moč olja za obraz: ker olje privlači olje, je oljni čistilec dragocen zaveznik pri celovitem odstranjevanju sledi ličil in raztapljanju kožne maščobe, ki se je nabrala čez dan. Še več: zaradi svoje narave ne uničuje zaščitnega lipidnega plašča kože, ampak uravnava naravno tvorbo sebuma. Tako brez težav ali draženja kože okrepi zaščitno kožno bariero, povrhnjico pa popolnoma očisti jo pripravi na drugo fazo čiščenja z izdelkom na vodni osnovi, ki bo popolnoma odstranil vse druge nečistoče.

V nasprotju s tem, kar morda mislite, je čistilno olje za obraz – ki ga skrbno izberete glede na potrebe vaše kože in kombinirate z nežnim čistilnim sredstvom na vodni osnovi – namenjeno vsem tipom kože.

KLIK DO OLJNIH ČISTILCEV ZA OBRAZ

OLJE ZA OBRAZ: KATERO NAJ IZBEREM ZA SVOJO KOŽO?

Pri Erborianu smo razvili lepotilno olje, ki združuje blagodejne učinke različnih rastlin s senzorično teksturo, ki je polna, a obenem izjemno lahka. Lahek Nočni serum Skin Therapy z dvofazno teksturo ustvari občutek udobja in hitro prodre v kožo ter jo ovije v mehko in nemastno zaščitno tančico. Erborianov oljni serum s 17 rastlinskimi izvlečki je posebej zasnovan, da deluje, medtem ko spite, ter izboljša videz gole kože, in to v eni sami noči.


NOČNI SERUM SKIN THERAPY

M03 17 960x680 SERUM SKIN THERAPY 2023 10 09
M03 17 960x680 SERUM SKIN THERAPY 2023 10 06

Če povzamemo, imajo lepotilna olja za obraz nedvomno številne koristi tako za čiščenje obraza kot tudi za obnavljanje čvrstosti kože in njenega sijaja ter zaščito kože. Če premišljeno izberete olje glede na specifične potrebe vaše kože, boste v njemu našli pomembnega zaveznika, ki bo kožo vsakodnevno razvajal in celo nadomestil nekatere negovalne izdelke.


ODKRIJTE DVOJNO ČIŠČENJE OBRAZA

Preberite tudi

Centella Acne

Odkrijte Erborian kolekcijo Centella Acne, ki je namenjena negi aknaste in problematične kože.
Več o tem

Nega proti podočnjakom: kako najti pravo sredstvo za odpravo temnih podočnjakov?

Ah, ti podočnjaki. Znebite se videza utrujenih oči. Odkrijte nasvete za izbiro najboljše nege pro...
Več o tem

Kislinski piling

Dobrodošli v svetu kislin! Berite naprej in izvedite vse o AHA, BHA in PHA. Pilingi z AHA, BHA in P...
Več o tem

Brezplačna dostava

ob vsakem nakupu nad 49 €.

Brezplačni vzorčki

Ob vsakem nakupu izberite do 3 brezplačne vzorčke.

Pomoč uporabnikom

Imate vprašanje glede izdelka ali nakupa? Pišite nam na #EM#696f646c44607465677b636a62237d66#EM#

Varno plačevanje

Plačila s plačilnimi karticami prek varnega plačilnega sistema.

Darilo ob nakupu

Ob nakupu nad 59 € prejmete darilo.