Super cena CC kreme za telo: 39,90 €

NAKUP

Deli nasvet
Facebook Twitter Pinterest

Spoznajte Erborianove ikonične BB in CC kreme za obraz

BB in CC krema sta Erborianovi hibridni formuli med nego in make-upom v enem, ki v hipu ustvarita brezhibno kožo na obrazu. BB krema je bolj prekrivna kot CC krema in ustvari nemasten žameten občutek na koži. CC krema je večnamenska formula za intenziven učinek perfekcije. Se ne morete odločiti med obema? Lahko ju tudi kombinirate in ustvarite popoln videz kože.

VSE BB & CC KREME

Erborian BB in CC kreme za obraz – hibridni izdelki, ki kombinirajo nego in make up
Erborian BB krema za obraz – za popolno kožo

BB KREME

BB krema – Erborianova prodajna uspešnica – je obarvana krema z lahko teksturo in srednjo ali visoko prekrivnostjo. BB krema v treh odtenkih ustvari perfekten in enakomeren videz polti brez težkega občutka na koži. BB krema se zlije z vašo kožo in:
ustvari perfekten in enakomeren videz polt, prekrije majhne nepravilnosti, opazno izboljša teksturo kože, navlaži in napne kožo ter ustvari nemasten žameten občutek na koži. Dodatna prednost? Zaščitni faktor širokega spektra SPF 20. Če bi želeli imeti »baby skin« videz kože, je to prava izbira za vas! 

DRUŽINA BB KREM

Pokaži vse

CC KREME

Svetovna prodajna uspešnica CC krema je vsestranska večnamenska formula med nego in make-upom v enem- Vsebuje inkapsulirane pigmente, ki povečajo lepoto kože. Ob nanosu se prilagodi vašemu tenu in razkrije bolj poenoteno, lepšo polt na naraven način. CC krema, obogatena z azijskim vodnim popnjakom, pomaga zaščititi in navlažiti kožo, poenotiti polt, prikriti dehidracijske gubice in izboljšati teksturo kože. Da bi zagotovili popolno ujemanje naše CC kreme z vašo kožo, je na voljo v dveh odtenkih. Odkrijte ton, ki je najbolj podoben vašemu! Dodatna prednost? Zaščitni faktor širokega spektra SPF 25.

DRUŽINA CC KREM


Erborian CC krema za obraz –  bridna formula nege in make upa v enem
Pokaži vse
Erborianovi prodaji uspešnici – BB in CC krema za obraz

ŽELITE IZVEDETI ŠE VEČ?

BB ali CC? V katerem odtenku? Ju lahko kombiniram in kako? V tem lepotnem nasvetu smo zbrali odgovore na nekatera najpogostejša vprašanja naših strank o BB in CC kremah.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED BB IN CC KREMO?

BB ALI SUPER BB?

Ali veste, da obstaja tudi visoko prekrivna Super BB krema, ki jo bo vzljubila tudi problematična koža? V tem lepotnem nasvetu boste spoznali vse odtenke in tipe BB krem in izvedeli, ali oziroma kako jih lahko kombinirate med sabo.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED BB IN SUPER BB?


Erborian BB krema in Super BB krema za kožo na obrazu

Brezplačna dostava

ob vsakem nakupu nad 49 €.

Brezplačni vzorčki

Ob vsakem nakupu izberite do 3 brezplačne vzorčke.

Pomoč uporabnikom

Imate vprašanje glede izdelka ali nakupa? Pišite nam na #EM#696f646c44607465677b636a62237d66#EM#

Varno plačevanje

Plačila s plačilnimi karticami prek varnega plačilnega sistema.

Darilo ob nakupu

Ob nakupu nad 59 € prejmete darilo.

Politika piškotkov

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja delovanja spletnih storitev, kakovosti, spremljanja splošnih statističnih informacij in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Preberite več...


Obvezni sistemski piškotki

Analitični piškotki

Funkcionalni piškotki

Oglaševalski piškotki