Deli nasvet
Facebook Twitter Pinterest

Naša zgodba

Nastanek Erboriana – fuzije besed »herbes d’Orient« (v prevodu »zelišča z Vzhoda«) – je povezan z žensko, ki je obsedena z lepoto: Katalin Berenyi. Zgodba se je začela s potovanjem v Korejo, kjer je Katalin med drugim spoznala korejske lepotne rituale ter čas in pozornost, ki ju Korejke namenjajo čiščenju in negi obraza. Vsa ta opažanja so v Katalin vzbudila zanimanje in jo tako navdušila, da se je v Pariz vrnila z eno samo mislijo: ustvariti lastno kozmetično znamko. Erborian je korejsko ekspertizo in tradicijo nege kože prilagodil življenju in lepotnim navadam dinamičnih kozmopolitskih žensk z vsega sveta. Vsem Erborianovim izdelkom je skupno to, da so hibridni, inovativni, prijetni in učinkoviti, obenem pa so preprosti za uporabo. Fantastične teksture in hibridni izdelki za obraz, ki kombinirajo nego in make-up, so razviti v seulskem laboratoriju z uporabo najboljše, najnaprednejše, izvirne in vizionarske tehnologije. Erborianov cilj je jasen: aktivirati kožo, da postane popolna.

 

Odkrijte napredne formule in Erborianov WOW-svet popolne kože vas bo zagotovo osvojil!mladi ženski in moški


Erborian izdelki

ERBORIAN VERJAME V POPOLNO KOŽO NA PREPROST, A DRUGAČEN NAČIN!


KOREJA JE NAŠ NAVDIH, NAŠ DOM

Navdihujejo nas korejska tradicionalna medicina, rastline, zelišča, sadeži in skrbno izbrane aktivne sestavine, prilagojene za uporabo na različnih tipih kože.Visoko učinkoviti senzorični izdelki so zasnovani z ekskluzivnimi formulami, ki jih razvijamo v lastnih laboratorijih v Seulu. Pri izdelavi uporabljamo inovativne, vizionarsko napredne tehnologije.


HIBRIDI, NAŠA POSEBNOST

Pri Erborianu smo predani ustvarjanju izjemnih hibridnih izdelkov. Naši izdelki, ki kombinirajo nego in make-up, zagotavljajo takojšnje in dolgoročne rezultate v le nekaj preprostih korakih.


VARNE IN STROKOVNE KOZMETIČNE FORMULE

Pri Erborianu izbor sestavin ni prepuščen naključju. Prizadevamo si najti najboljše ravnovesje med naravnimi sestavinami in naprednimi kozmetičnimi tehnologijami, razvitimi v našem laboratoriju v Seulu. Poleg tega spoštujemo evropske varnostne standarde, ki so najstrožji na svetu.

PRI ERBORIANU

VERJAMEMO V:

  1. Uporabo učinkovitih aktivnih sestavin za doseganje takojšnih rezultatov.
  2. Zagotavljanje popolne varnosti vseh formul.
  3. Ustvarjanje lepotnega rituala, ki je preprost in prijeten v vseh korakih. Vse sestavine skrbno izberemo, da tvoji koži zagotovimo najboljše – v vsakem koraku tvojega rituala.


NE UPORABLJAMO SESTAVIN, KOT SO:

  • Sulfati (SLS & SLES)
  • Parabeni
  • Oksibenzon
  • Triklosan & triklokarban


IZDELKOV NE TESTIRAMO NA ŽIVALIH

Na živalih ne testiramo ne izdelkov ne sestavin ne surovin. Erborian je korejska znamka. Izdelkov na Kitajskem ne prodajamo.

Erborian izdelki
mladi ženski s sijočo kožo

KOREJSKI LEPOTNI RITUAL

Lepotni ritual Korejk je eden najbolj dovršenih ritualov na svetu. Temelji na načelu slojenja, pri katerem gre za nanašanje sedmih »slojev« izdelkov v določenem zaporedju z namenom izboljšanja sijaja in stanja kože. Ta ritual se že stoletja prenaša iz generacije v generacijo. Sedaj pa je Erborian ustvaril korejski ritual v 3 korakih za perfekcijo kože.


PREPROST, A PAMETEN RITUAL V TREH KORAKIH:

DETOX

Ker se lepa koža začne s čisto kožo.

BOOST

Ker popolnoma očiščena koža potrebuje nego s kakovostnimi aktivnimi sestavinami.

FINISH

Ker si najlepša koža zasluži popoln zaključek.


Več o korejskemu lepotnemu ritualu

IKONIČNA IZDELKA: BB & CC KREMA

Erborian je pred desetimi leti vznemiril kozmetični svet z lansiranjem svoje BB kreme, ki jo je obogatil z aktivnimi sestavinami. Nastal je navdušujoč izdelek, ki je preprost in prijeten za uporabo, poleg tega pa ustvari neverjeten »baby skin« učinek. Sedaj, 10 let pozneje, je BB krema nepogrešljivi in ikonični del negovalnih ritualov tisočih žensk z vsega sveta.


Zaradi BB kreme je Erborian zaslovel, ampak CC krema je bila prav tako izrednega pomena … Ženske so jo vzljubile – in zdaj ne morejo več brez nje!


Vsaka ženska ima drugačen ten in teksturo kože. Lahko bi rekli, da sta edinstvena kot prstni odtisi, in prav iz tega razloga je bila CC krema zasnovana tako, da se prilagodi vsaki polti in jo naredi popolno. CC krema je vsestranski lepotilni izdelek, ki združuje nego in make-up ter zagotavlja hitre rezultate. Zato sploh ni presenetljivo, da je postala ikoničen izdelek in ena od naših prodajnih uspešnic! Na koži ustvari skorajda čaroben zaključek, jo razjasni in polepša. Njen rezultat je učinek HD-ločljivosti.


CC in BB krema

Brezplačna dostava

ob vsakem nakupu nad 49 €.

Brezplačni vzorčki

Ob vsakem nakupu izberite do 3 brezplačne vzorčke.

Pomoč uporabnikom

Imate vprašanje glede izdelka ali nakupa? Pišite nam na #EM#696f646c44607465677b636a62237d66#EM#

Varno plačevanje

Plačila s plačilnimi karticami prek varnega plačilnega sistema.

Darilo ob nakupu

Ob nakupu nad 59 € prejmete darilo.

Politika piškotkov

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja delovanja spletnih storitev, kakovosti, spremljanja splošnih statističnih informacij in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Preberite več...


Obvezni sistemski piškotki

Analitični piškotki

Funkcionalni piškotki

Oglaševalski piškotki